Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu (39 ani) a făcut dezvăluiri emoționante, invitată la podcastul lui Damian Drăghici. Ea a povestit că micuța Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav (41 ani), își dorește să își vadă părinții din nou împreună, potrivit click.ro.

„Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat «mami, noi de ce nu locuim ca o familie?». Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui”, a spus Bianca Drăgușanu, în podcastul lui Damian Drăghici. Fetița și-a dorit ca părinții ei să se sărute de față cu ea. ”Apoi ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice «hai, pupați-vă». Eu l-am pupat pe obraz și zice «nu așa, de-adevăratelea». Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe YouTube, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/emotionant-fetita-biancai-si-lui-victor-slav-mami-noi-de-ce-nu-locuim-ca-o-familie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava