Concert pascal
MOPAN Suceava

Cupa “Moş Crăciun” a ajuns la ediţia cu numărul XI, ediţie care se desfăşoară în două week-end-uri pentru că a adunat la start nu mai puţin de 1000 de copii de la 80 de cluburi din ţară. Prima parte a competiţiei de final de an a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute pentru grupele de vârstă 2006, 2008 şi 2010, cea de-a doua fiind între 21 – 23 decembrie, pentru copii născuţi în anii 2007, 2009 şi 2011.

Copii născuţi în anul 2010 s-au întrecut la sala Liceului cu Program Sportiv Suceava, la complexul Zamca au jucat cei născuţi în 2008, iar la terenul acoperit de la Universitate au evoluat cei născuţi în anul 2006.

La LPS Suceava, la cea mai mică grupă de vârstă, 2010 au intrat în competiţie un număr de 15 echipe împărţite în patru grupe. Finala mică şi medalia de bronz a revenit echipei AS Junior Botoşani, pregătită de Augustin Ivaşcă, care s-a impus cu 2–0 în faţa echipei a doua Juniorul Suceava, antrenată de Bogdan Pantea.
Finala a fost una tensionată şi spectaculoasă din toate punctele de vedere, micii fotbalişti din ambele tabere dorindu-şi foarte mult trofeul. ACS Luceafărul Suceava, pregătită de Mihai Ciubotaru a deschis scorul, dar pe final de joc, Juniorul a reuşit să egaleze. Trofeul a fost câştigat la grupa 2010 de Luceafărul, după 3–1 la loviturile de departajare. La festivitatea de premiere, Alex Neamţu, de la Juniorul Suceava a fost declarat golgheterul turneului, Luis Caletca, de la Junior Botoşani a fost portarul turneului, iar Alexandru Axenti, de la Luceafărul Bucovina Suceava a fost ales jucătorul turneului.

Pe terenul sintetic de la Hotel Zamca s-a desfăşurat competiţia rezervată copiilor născuţi în anul 2008, unde au fost 16 echipe. În finala mică, echipa CSŞ Târgu Neamţ a câştigat cu 5–1 în final mică disputată contra celor de la Junior Botoşani. În finala mare, Juniorul Suceava, antrenată de Ovidiu Vranău a câştigat trofeul, după victoria cu 4–1 în faţa echipei LPS Suceava, antrenate de Răzvan Bâgu. La grupa 2008, Sebastian Burlacu, de la LPS Suceava a fost golgheterul turneului, Iustin Grigoraş, de la Juniorul Suceava a fost declarat cel mai bun portar, iar Alex Anton, de la Juniorul Suceava a primit diploma de jucătorul turneului la această grupă de vârstă.

Pe terenul sintetic acoperit de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava s-au disputat jocurile la grupa 2006. Din cele 16 echipe participante, Juniorul Suceava, pregătită de Bogdan Pantea şi Mihai Guriţă a câştigat medalia de bronz, după o finală mică în care s-a impus cu 3–0 în disputa cu moldovenii de la FC Buiucani II. În finala mare, prima echipă a clubului de peste Prut a reuşit să câştige trofeul în faţa celor de la LPS Suceava, pregătiţi de Andrei Iţco, după 0–0 la finalul timpului regulamentar şi 2–1 la loviturile de departajare. FC Buiucani a avut doi jucători premiaţi individual, Cristian Lungu a fost golgheterul turneului şi Andrian Munteanu a fost cel mai bun portar, iar Mario Bai, de la LPS Suceava a fost declarat jucătorul turneului.
Faţă de ediţiile anterioare, numărul record de echipe înscrise în competiţie i-a obligat pe organizatori să desfăşoare Cupa Moş Crăciun pe durata a două weekend-uri.
„S-a încheiat prima parte a ediţiei cu numărul XI a Cupei Moş Crăciun la fotbal pentru copii, în care s-au desfăşurat meciurile pentru grupele 2006, 2008 şi 2010, unde au fost în total un număr de 42 de echipe. Sper că invitaţii noştri au fost mulţumiţi de condiţiile pe care le-am oferit şi îi aşteptăm şi la anul. La finalul săptămânii viitoare urmează a doua jumătate a competiţiei la alte trei categorii, unde vor fi aproximativ 45 de echipe. În acest an s-au înscris foarte multe echipe şi de aceea le-am împărţit în două weekend-uri. Sperăm ca prin această competiţie să putem să oferim bucurie acestor copii minunaţi ce practică fotbalul, aşa cum s-a văzut şi astăzi la festivitatea de premiere, dar şi-n teren. Ne dorim să avem şi echipe foarte puternice, dar deocamdată consider că nivelul mediu este cel mai bun pentru acest turneu”, a explicat managerul Cupei Moş Crăciun, Ciprian Anton.

Cupa Moş Crăciun este organizată de clubul Juniorul Suceava, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava