Concert pascal
MOPAN Suceava

Alături de iniţiativele coordonate de Asociaţia Centrului Diecezan Caritas Iaşi sau de cele care se desfăşoară în parohiile diecezei sub coordonarea directă a preoţilor noştri, la nivelul Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi sunt în derulare mai multe proiecte menite să vină în sprijinul spitalelor din regiunea Moldovei. Astfel, au fost deja comandate mai multe ventilatoare mecanice, foarte necesare în această perioadă, care vor ajunge în zilele următoare la Suceava şi vor fi donate spitalelor din această zonă. PS Iosif Păuleţ a adresat un mesaj de încurajare în special celor din Suceava şi din comunităţile din jur, care sunt în carantină din cauza pandemiei cu noul coronavirus, care poate fi urmărit pe această pagină.

De asemenea, au fost cumpărate 8 tuneluri de decontaminare a persoanelor, care vor fi donate spitalelor din Iaşi, care se află în prima linie în lupta împotriva noului coronavirus.

Totodată, Episcopia Romano-Catolică de Iaşi a pus la dispoziţia autorităţilor civile 25 de locuri de cazare, care pot fi folosite în caz de necesitate.

Am fost contactaţi de mai multe persoane care şi-au exprimat dorinţa de a se implica alături de Episcopie în realizarea acestor proiecte. De aceea, facem publice conturile în care se pot depune donaţiile celor care doresc şi pot să ne susţină:

Episcopia Romano-Catolică Iaşi
– în LEI: RO89 RNCB 0175 0335 9236 0001
– în EURO: RO62 RNCB 0175 0335 9236 0002 (bic / swift: RNCBROBU)

cu menţiunea: împreună ajutăm

Le mulţumim tuturor persoanelor de bunăvoinţă care ne vor susţine în realizarea acestor iniţiative de ajutorare a celor afectaţi. Domnul să ne stea alături şi să ne binecuvânteze pe toţi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava