MOPAN Suceava

Telespectatorii fideli ai emisiunii „Insula Iubirii” au putut vedea în ultimele două ediții care este deznodământul în cazul celor patru cupluri care au mers în Thailanda să-și testeze iubirea. Cel mai controversat cuplu al sezonului, cel format din Hannelore și Bogdan, a uimit pe multă lume cu faptele și trăirile lor. Cu o relație de șapte ani în spate și o nuntă programată, cei doi au trezit sentimente contradictorii în sufletele celor care i-au privit din fața micilor ecrane, notează click.ro.

Era determinat să pună punct logodnei cu Hannelore, dar Bogdan s-a întors la 180 de grade când a ajuns acasă și a continuat cu nunta, chiar dacă femeia iubită se îndrăgostise de cel care i-a fost ispită, Andi. În România, lucrurile s-au schimbat și au mers conform planului inițial. Hannelore și Bogdan s-au căsătorit, iar imagini de la nunta lor au apărut în mediul online înainte de a se încheia emisiunea. Petrecerea a avut loc în Timișoara, dar tinerii însurăței au făcut și o ședință foto în Budapesta. Luna de miere și-au petrecut-o în Grecia, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/era-hotarat-sa-se-desparta-de-ea-dar-s-razgandit-hannelore-si-bogdan-de-la-insula

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava