PNL
PSD
PMP

Hugh Hefner, probabil cel mai invidiat bărbat de pe Planetă, pentru modul de viață libertin pe care l-a avut, ar fi împlinit 93 de ani pe 9 aprilie. În România, titulatura de „tăticul Playboy” i-a fost însă atribuită lui Dan Silviu Boerescu, al cărui nume va fi mereu legat de cel al revistei “Playboy” România, la şefia căreia a renunţat, după 11 ani, în 2010. Publicistul l-a întâlnit pe Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy, de două ori: în 2000 şi în 2006. Poveştile de atunci sunt incredibile, potrivit click.ro.

“L-am întâlnit de două ori. Prima oară, în iunie 2000, chiar la <The Mansion>, când a dat o petrecere pentru toţi redactorii-şefi ai ediţiilor internaţionale ale <Iepurasului cu Papion> şi a făcut o fotografie de grup cu noi, după ce a dat mâna cu fiecare. A două oară, în iunie 2006, când şi-a serbat cea de-a 80-a aniversare la Barcelona, în Casa Batlló, ridicată de Gaudi.”, povesteşte Dan Silviu Boerescu pe site-ul lui, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/era-o-destrabalare-totala-acasa-la-hugh-hefner-confesiunile-romanului-care-stat-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

PRO România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava