Concert pascal
MOPAN Suceava

Proiectul Easmus + “Modalități europene de formare a elevilor de la profilul servicii prin stagii de practică” este în desfășurare la Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” din Pașcani. Primul flux de mobilitate a avut loc semestrul trecut, în Portugalia și a fost destinat celor 16 elevi selectați de la profilul servicii, domeniile economic și comerț, clasa a XI-a.

La această oră, Stagiul de practica al elevilor de clasa a X-a este în derulare. Acesta a început pe 20 mai și va dura până pe 2 iunie 2018, când elevii, alături de cadrele didactice însoțitoare doamnele profesor Tataru Anca și Alecsa Andreia, vor reveni în țară.

Pentru clasa a X-a, tematica mobilității este Stabilirea calitătii produselor și protecția consumatorului și a mediului. Stagiul de practică pesupune deplasarea a 15 elevi de la profilul servicii, domeniile economic și comerț, centrul de formare fiind Wisamar, o organizatie non-profit din domeniul învățământului aflată în Leipzig, Germania.

„Aceste mobilități răspund unei nevoi instițutionale a Colegiului C.F. „Unirea” și anume insuficienta pregatire a absolvenților școlii noastre pentru a răspunde cerințelor de angajare de pe piața muncii. Cu această ocazie, elevii de la profilul servicii vor deprinde și vor dezvolta competențe și abilități care să le îmbunătățească nivelul de calificare și să le faciliteze ulterior inserția pe piața muncii interne și europene”, a declarat prof. Iuliana Gordin, purtatorul de cuvânt al Colegiului Tehnic C.F. Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava