Concert pascal
MOPAN Suceava

Este în trend să porți ce vrei si ce te face să te simți bine. Însă tendințele modei nu pot fi ignorate.

Cu toate acestea, dacă ai crezut că, atunci când e vorba de  rochii elegante sau de ocazie nu îți vei permite niciodată să porți cizme, află că te înșeli. Cizmele,  în sine,  nu sunt doar acele cizme groase, cu blană,  UGG-urile sau cele pentru schi.

Cizme dama elegante,  pretabile perfect unei ținute elegante, le găsim pe site-ul Fashion Days,  locul de unde aflăm că cizma poate fi asortată perfect unei ținute elegante.

Rochia elegantă, care îți subliniază și pune în valoare corpul va fi completată perfect de o pereche de cizme de piele, lungi până la genunchi, care nu vor face decât să pună în valoare rochia și silueta. Îți va oferi, de asemenea, pe lângă un aspect elegant, feminin,  și lejeritatea pe care ți-o dorești (nimeni nu vrea să se simtă încorsetat, în imposibilitate de a se mișca în voie.

Indiferent că vorbim de rochii vaporoase,  din materiale de vară sau de rochii clasice,  cu tendință de rochie de birou,  orice model se pretează la un anumit model de cizme.

Cizma poate fi cu toc cui,  platformă, talpă plată, important e să arate bine pe picior să îți ofere comoditate.

Un alt aspect important al cizmei este modul de închidere.  Închiderea cu fermoar ( mai ales cel lateral) te vor lăsa să te descalți cu ușurință, la nevoie.  Fermoarul nu el va lua nici din eleganță,  nici din confort.

Dacă alegi o pereche de cizme închise cu șireturi va fi un efort în plus să te încalți, dar ele se vor plia perfect pe picior  și vei face senzație purtându-le.

Modelele de rochii, din nou, sunt la îndemâna oricui, e o chestiune de gusturi. De la rochia în formă de A,  care permite și arată senzațional cu o cizmă lungă, cu toc sau fără, mulată pe picior până la rochia asimetrică,  orice rochie acceptă să fie asortată cu cizmă. Cele asimetrice, scurt în față și lungi în spate vor arăta excelent cu o pereche de cizme lungi, elegante,  care vor pune in valoare picioarele, dat fiind că rochia în față este mai scurtă.

Nu trebuie niciodată să ne temem că am putea fi deplasate, desuete sau ridicole, asortând o cizmă la o rochie elegantă sau de ocazie.

Trebuie doar să alegem piesele potrivite, materialele potrivite, să le asortăm, să le îmbinăm, să facem din ele ținuta perfectă și cu siguranță ne va fi admirată originalitatea!

Puțin curaj ne trebuie, căci orice tendință a modei a fost mereu curajoasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava