MOPAN Suceava

Numele Mădălinei Ghenea a fost vehiculat în dosarul „prostituate de lux”, fapt care a ajuns şi la urechile focoasei oltence. Actriţa a luat foc în momentul în care s-au făcut speculaţii potrivit cărora ea ar avea vreo legătură cu tinerele care au fost deja audiate şi sunt cercetate pentru proxenetism, potrivit click.ro.

Într-un comunicat transmis MEDIAFAX, Mădălina Ghenea spune că aceste afirmații sunt contrare adevărului, afectându-i în mod nemeritat imaginea și activitatea profesională.

„Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (așa numitul “dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obține o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calități procesuale a subsemnatei în acest dosar”, a declarat fotomodelul, conform sursei citate.

Citește articolul complt și vezi ce a mai spus Mădălina Ghenea, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/este-sau-nu-implicata-ghenea-dosarul-prostituate-de-lux-ce-spune-actrita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava