Concert pascal
MOPAN Suceava

Ești pregătit pentru un maraton de spectacole în care cei mici vor face dovada talentului lor, își vor valorifica potențialul și vor aduce pe scena din Iulius Mall o diversitate de numere artistice? Joi și vineri, peste 2.000 de copii vor primi aprecierea publicului entuziast odată cu desfășurarea etapei județene a Festivalului-concurs național ,,Voinicelul”.

Dacă micuțul tău este talentat la muzică sau are prieteni pe care îi poate susține, Festivalul-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul” este un bun prilej pentru ca cei mici să se afirme și să socializeze. Pe data de 8 și 9 iunie 2023, la etajul Iulius Mall Suceava, se desfăşoară, începând cu ora 8:30, etapa județeană a celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari „Voinicelul”, manifestare artistică organizată la nivelul învăţământului preşcolar, la iniţiativa şi sub patronajul Inspectoratului Şcolar Județean Suceava. Peste 2000 de copii din municipiul Suceava, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, vor aduce emoția competiției și vor impresiona juriul şi publicul cu 300 de momente artistice din categoriile: grupuri vocale, solişti, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter.

Scopul acestei manifestări este descoperirea copiilor cu potenţial artistic, promovarea şi orientarea acestora pe filieră vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor artistice adecvate vârstei, dar şi sprijinirea activităţilor cultural-artistice la nivelul învăţământului preşcolar. Cei mai talentaţi dintre copii vor fi promovaţi la etapa naţională a festivalului, care se va desfăşura ulterior, în baza înregistrărilor.

Vino la Iulius Mall și trăiește emoția competiției alături de juniorii talentați din toate grădiniţele, de stat şi particulare, din judeţul Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava