• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Candidatul PSD Suceava de pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților a votat astăzi dimineață în comuna sa natală, Zamostea, la secția amenajată în căminul cultural din localitate. Eugen Bejinariu a declarat că a votat pentru prosperitatea României, a tuturor tinerilor, copiilor și pensionarilor. „Am votat în mod special pentru unitate. Să dispară cuvântul de ordine dezbinarea”, a spus Bejinariu. Candidatul PSD Suceava pentru Camera Deputaților a precizat că își dorește ca toți sucevenii să rămână în acest județ pentru a-și construi viitorul aici. „Îmi doresc prosperitate pentru locuitorii județului Suceava. Vreau că sucevenii să aibă locuri de muncă aici, salarii decente, iar viața de zi cu zi să le fie decentă”, a spus Eugen Bejinariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava