Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a anunțat că începând cu data de 2 mai 2019, începând cu ora 10:00, se pot depune cererile pentru finanțarea proiectelor în cadrul Programului  „gROwth – Investim în copii, investim în viitor”. De precizat că rormularelor de cerere de acord pentru finanțare se pot depune în baza Hotărârii nr.239/2019 pentru instituirea unei scheme de ajutor de minimis privind programul guvernamental „gROwth – Investim în copii, investim în viitor”

Eugen Bejinariu a precizat că formularele de cerere de acord pentru finanţare se pot depune prin poştă, curierat sau personal la Registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză din str. Cristian Popişteanu, nr. 2-4, sectorul 1, Bucureşti. El a arătat că pe site-ul de internet al Comisiei Naţională de Strategie şi Prognoză se va publica, periodic, lista cererilor de acord pentru finanţare depuse şi stadiul analizei acestora. Deputatul PSD de Suceava a mai precizat că toate informaţiile privind condiţiile care trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării se regăsesc la secţiunea „gROwth – Investim în copii, investim în viitor” pe pagina de internet a Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (www.cnp.ro).

Mai trebuie spus că formularele de cerere de acord pentru finanţare depuse până în prezent vor trebui retransmise conform normelor metodologice aflate pe site-ul CNSP. Mai multe detalii sunt disponibile aici http://www.cnp.ro/ro/programulgrowth

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava