Concert pascal
MOPAN Suceava

Comisia Europeană cunoaște și recunoaște, de mai mult timp, faptul că România și-a respectat angajamentele și, deci, acceptarea țării noastre în Spațiul Schengen este legitimă, corectă și dezirabilă, a subliniat luni, în plenul Parlamentului European, eurodeputata Viorica Dăncilă, liderul delegației europarlamentarilor social-democrați români, făcând un apel la statele membre să recunoască acest drept câștigat de țara noastră.
Europarlamentarul PSD a arătat, în cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, că aderarea României la Spațiul Schengen ar contribui la consolidarea securității blocului comunitar.
„Un astfel de pas nu este doar în avantajul României sau Bulgariei, ci și în beneficiul celorlalte state membre, pentru că ar permite o întărire a cooperării pentru tot ce înseamnă consolidarea securității la granițele UE.
Toate statele membre trebuie să recunoască acest drept al României, atâta timp cât obligațiile au fost îndeplinite, după cum admite Comisia Europeană.
Invocarea oricăror pretexte pentru a bloca aderarea României la Spațiul Schengen este contrară principiilor pe care le împărtășim și contraproductivă pentru securitatea și economia Uniunii Europene”, a atras atenția eurodeputata în mesajul său.

Eurodeputata Viorica Dăncilă, apel la statele membre UE: Respectați dreptul României de a face parte din Spațiul Schengen!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava