Concert pascal
MOPAN Suceava

UniCredit Țiriac Bank a fost desemnată instituția financiară cu cele mai bune servicii de Private Banking din România în cadrul Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2014.

„Abordarea noastră de investiții se bazează pe un proces disciplinat, aliniat la nivel regional, care pleacă de la înțelegerea obiectivelor financiare și a toleranței la risc ale clienților noștri cu scopul de a răspunde exigențelor acestora. Deschiderea clienților noștri către soluțiile investiționale oferite vine în urma unor eforturi de educare, prin înțelegerea importanței planificării financiare pe termen mediu-lung, a diversificării globale și pe baza dezvoltării unei relații de încredere cu banca. Ne mândrim să fim recunoscuți pentru calitatea serviciilor oferite clienților noștri și vom continua să livrăm aceleași standarde, concentrându-ne pe asigurarea unui cadru documentat și transparent care să ajute clienții în luarea deciziilor investiționale optime”, a declarat Anca Eremia, director UniCredit Țiriac Private Banking.

UniCredit Țiriac Private Banking deservește în prezent peste 3.000 de clienți, cu active totale care depășesc 500 milioane euro. Gama de produse și servicii puse la dispoziția clienților este diversificată, incluzând  soluții clasice de economisire, dar și  instrumente cu venit fix, fonduri de investiții și produse structurate.

Un alt element de diferențiere în piață este prezența echipei de Strategii Globale de Investiții.
Printr-un proces de alocare în funcție de clasele de active, clienții au posibilitatea de a-și diversifica global deținerile în scopul de a optimiza investițiile și de a identifica produsele compatibile cu obiectivele și profilul de risc.

UniCredit Private Banking a mai primit alte trei distincții în cadrul sondajului Euromoney, pentru diferite subcategorii acordate diviziilor din Cehia, Ungaria și Italia.

UniCredit Private Banking ofera o gamă completă de servicii și produse pentru peste 260.000 de clienți din 14 țări europene, având în administrare active de peste 150 miliarde euro. Prin prisma experienței și apartenenței la UniCredit, bancă europeană de top, specialiștii și consultanții de investiții beneficiază de perspectiva independentă asupra piețelor și de produse exclusiviste.

Premiile anuale pentru Private Banking ale Euromoney reprezintă cele mai prestigioase distincții în zona de administrare a activelor financiare, fiind desemnate atât pe baza cifrelor livrate de entitățile analizate, cât și prin votul profesioniștilor din industrie. Sondajul acoperă peste 35 de categorii de produse și servicii la nivel global și regional și aproape 100 de țări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava