Concert pascal
MOPAN Suceava

Eva Longoria, 46 de ani, a revenit joi la serviciu, pe platourile de filmare. Ea a postat o fotografie din timpul filmărilor însă nu a ratat prilejul să își verse oful. Ce o enervează la maximum și nu se poate abține să nu comenteze? Evident, discriminarea pe criterii sexuale de la Hollywood, de care s-au mai plâns și alte actrițe precum Sharon Stone, Demi Moore sau Halle Berry, notează click.ro.

Actrița a postat o fotografie din timpul filmărilor la ”Gordita Chronicles” în care apare purtând mască, alături de echipa de filmare. Ea este extrem de supărată că ”și în anul 2021 actrițele de la Hollywood sunt plătite cu doar 82 de cenți la fiecare dolar câștigat de colegii de sex masculin”. Longoria se teme că pandemia va adânci această diferență de salarizare și femeile vor fi în continuare victimele discriminării, potrivit sursei citate. Actrița devenită celebră datorită serialului ”Neveste Disperate” a subliniat că bugetele producțiilor cinematografice s-au redus drastic din cauza crizei epidemiologice, dar această diminuare nu a dus la o echilibrare a salariilor și drepturilor cuvenite actorilor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/eva-longoria-revenit-la-filmari-ce-o-enerveaza-la-maximum-si-nu-se-poate-abtine

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava