Concert pascal
MOPAN Suceava

Asta da performanță! Eva Longoria nu știe ce e stresul de șase ani. Care îi sunt secretele? Actrița de 46 de ani devenită celebră datorită rolului din serialul ”Neveste disperate” a postat recent o fotografie în care apare relaxându-se cu picioarele pe masă. Ea a explicat că nu a mai simțit stresul de mult timp în viața ei pentru că respectă cinci reguli de aur, potrivit click.ro.

Prima regulă este să ducă un stil de viață sănătos, cu mult sport, alimentație sănătoasă. A doua regulă este să facă de cel puțin cinci ori pe zi exerciții de respirație de relaxare. A treia regulă este să nu permită ca energiile negative să îi strice starea de spirit. A patra regulă este să petreacă mult timp în natură, meditând și relaxându-se. A cincea regulă este să nu facă decât ceea ce îi place și să renunțe la ”trebuie” din viața ei. Longoria spune că așa a scăpat de riduri, chipul i-a devenit mai luminos, somnul mai liniștit și viața mai frumoasă, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/eva-longoria-scapat-de-stres-de-sase-ani-iata-secretele-unei-vieti-fericite-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava