Concert pascal
MOPAN Suceava

Eva Longoria nu s-a apucat încă să facă planurile de nuntă cu logodnicul ei Jose ‚Pepe’ Baston, însă deja se simte ca o femeie căsătorită. Actrița și Pepe, în vârstă de 47 de ani, s-au logodit în decembrie, anul trecut, când producătorul de televiziune a cerut-o în căsătorie pe vedeta în vârstă de 47 de ani în timpul unei vacanțe petrecute împreună în Dubai. Cei doi aveau o relație de doi ani deja.

Eva a declarat pentru Us Weekly că nu se grăbește cu planurile de nuntă și că îi place relația cu Jose așa cum este ea acum . Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Deja ne spunem soț și soție de ceva vreme. Cuvântul ‘logodnic’ s-a cam demodat! Ne simțim ca și cum am fi căsătoriți.”

Actrița a mai fost căsătorită de două ori, o dată cu Tyler Christopher – din 2002 până în 2004, și o dată cu Tony Parker – din 2007 până în 2011. Acum, spune că Pepe este „dragostea vieții ei” și că celelalte relații au ajutat-o cu adevărat să aprecieze ceea ce are acum cu șeful Televisa.

„Ceea ce face ca relația mea cu Pepe să fie mult mai dulce este faptul că nu mai pun atât de multă presiune pe mine în ceea ce privește căsătoria, așa cum făceam când eram mai tânără. Îmi doream să merg spre altar, îmi doream o rochie, îmi doream să mă căsătoresc în biserică. Odată ce realizezi că nunta nu înseamnă căsătoria propriu zisă, atunci înveți să apreciezi mai mult relația ce o ai.”, a mai spus Eva Longoria, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava