MOPAN Suceava

Eva Longoria “nu poate crede” că, în curând, va deveni mamă. Faimoasa actriţă este nerăbdătoare să înceapă acest nou capitol din viaţa ei. Într-un interviu pentru E!News, ea spus, potrivit contactmusic.com: „Abia aştept să îl cunosc. Abia aştept să văd ce personalitate are, cum arată, cât păr va avea. Sunt atât de multe lucruri pe care abia aştept să le cunosc şi nu pot crede că totul devine tot mai aproape pe zi ce trece.”

În urmă cu două luni, într-un interviu pentru Entertainment Tonight, vedeta a spus că uneori uită că este însărcinată: „Am lucrat, așa că, uneori, mă trezesc și uit că sunt însărcinată. De exemplu, în această dimineață. Mi-am spus: ‚O, Doamne, sunt în întârziere!’, iar apoi nu înțelegeam de ce nu mă pot da jos din pat. Mi-am amintit: ‚O, da, este vorba despre burtică…’ I-am spus (soțului) că ar fi frumos să mergem la ski în weekend și m-a refuzat. Nu înțelegeam de ce, care este problema. Mi-am dat seama pe urmă, ‚Doamne, am uitat!’, mi-am spus.”

Reprezentantul actriţei Eva Longoria a confirmat, la sfârșitul anului trecut, că vedeta este însărcinată cu un băieţel. Acesta va fi primul copil al actriţei împreună cu soţul ei, Jose ‘Pepe’ Baston. Bebeluşul va fi primul copil al Evei, în vârstă de 42 de ani, în timp ce Jose, în vârstă de 49 de ani, mai are trei copii – pe Natalia, în vârstă de 22 de ani şi pe Mariana şi Jose, în vârstă de 14 ani.

Eva Longoria şi mogulul media mexican Jose Baston s-au căsătorit în mai 2016. Aceasta este cea de-a treia căsătorie a actriţei după eşecul mariajelor cu actorul Tyler Christopher şi jucătorul de baschet Tony Parker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava