MOPAN Suceava

Potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, Eva Mendes este atât de geloasă pe succesul Jessicăi Chastain, încât şi-a angajat un super-agent care să-i facă rost de audiţii pentru aceleaşi roluri la care merge şi Chastain.
O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: „Eva a fost aprope obsedată de Jessica, de când aceasta a jucat rolul Mayei în ‘Zero Dark Thirty’, un rol pe care Eva şi l-a dorit foarte mult pentru ea.”
Cu acest rol, Jessica a fost nominalizată la Oscar şi a primit un Glob De Aur, iar acum, surse apropiate Evei, spun că aceasta îşi doreşte să interpreteze roluri mult mai serioase, nu bazate mai mult pe sex-appealul ei.

Eva, 39, pune în aplicare sfaturile primite de la iubitul ei, actorul Ryan Gosling – care a convins-o să ‘vâneze’ roluri ce-i pot aduce un Oscar.
„Cred că el este foarte imounător şi îi tot spune ei că ar putea să facă mai mult. Este ca şi cum Eva trăieşte să-i facă pe plac lui Ryan şi este disperată să-l impresioneze.”, a declarat un prieten al actriţei, potrivit sursei citate.
Eva a ascultat sfaturile iubitului ei şi a semnat cu super-agentul Hylda Queally – care o reprezintă şi pe rivala ei, Jessica.
„Nu este nicio coincidenţă că acum colaborează cu Hylda… în afară de Jessica, Hylda mai lucreză cu Cate Blanchett şi Marion Cotillard, deci, ştie foarte bine ce face. Eva i-a spus Hyldei să o trimită la orice audiţie participă şi Jessica.”, a mai spus acceaşi sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava