MOPAN Suceava

Se zvonește că Eva Mendes ar fi semnat pentru rolul agentei Monica Fuentes din pelicula ´Fast & Furious 8´, notează contactmusic.com. Au apărut informații potrivit cărora actrița, în vârstă de 41 de ani, a semnat un angajament pentru cel de-al optulea film din franciză, pentru rolul agentei Monica Fuentes, pe care a mai interpretat-o în continuarea peliculei din anul 2003, ´2 Fast 2 Furious´, având și o apariție scurtă în „Fast Five”, din anul 2011.

O sursă apropiată producției a declarat pentru WeGotThisCovered.com că personajul Evei va face echipă cu Dom Toretto (interpretet de Vin Diesel), Luke Hobbs (jucat de Dwayne Johnson) și restul găștii pentru a prinde un nou personaj negativ, în New York.

Jason Statham este de asemenea în cărți pentru ´Fast & Furious 8´, reluându-și rolul Deckard Shaw din ´Furious 7´, conform sursei citate. Actorul, în vârstă de 47 de ani, care a interpretat rolul unui asasin din trupele speciale în cea mai recentă parte a francizei de succes, a confirmat că este pregătit să-și reia rolul, spunând fanilor să se aștepte la niște ˝lucruri grozave˝ în noul film.

El a dezvăluit: ˝Personalitatea fanilor este unică. Fanii chiar creează o legătură cu personajele. Adoră aceste personaje. Le-au urmărit de-a lungul anilor. Deja vorbim despre realizarea unei noi pelicule, partea a opta, iar eu sunt un nou-venit în franciză. Tocmai ce am fost invitat la petrecere în cel mai recent film lansat, așa că e plăcut să știu că voi mai apărea într-un alt film.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava