Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Revistei „Timpul” organizează vineri, 23 octombrie, ora 16:00, la Muzeul „Ion Irimescu” din Fălticeni, lansarea revistei de cultură contemporană TIMPUL, nr. 198/Septembrie 2015.

Înființată acum 139 de ani, la data de 15 martie 1876, revista de cultură contemporană TIMPUL a devenit un reper nu doar din perspectiva istoriei culturale a României, ci și din aceea a istoriei presei moderne românești și a spațiului public de care aceasta a fost legată în mod indeniabil. Cu o tradiție marcată de numeroase personalități, de la Mihai Eminescu și I.L. Caragiale până la Ioan Slavici și A.D. Xenopol, TIMPUL reprezintă, și în România contemporană, un veritabil indicator al evoluției mediului nostru cultural și intelectual.

Vineri, 23 octombrie 2015, ora 16.00, la Muzeul „Ion Irimescu” din Fălticeni, Asociația Revistei „Timpul”  vă invită la evenimentul de lansare a numărului 198 (septembrie) al revistei TIMPUL.

Vor participa: părintele Liviu Mihăilă, profesor Ioan Caulea, conf.univ.dr. George Bondor, redactor-șef al revistei TIMPUL și prof.univ.dr. Daniel Șandru, directorul publicației de cultură contemporană. Lansarea va fi moderată de Andrei Giurgia, editor-coordonator al revistei, și se va încheia cu un moment artistic.

Eveniment cultural la Fălticeni: Lansarea celui mai recent număr al revistei TIMPUL, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava