Muzeul Bucovinei

Sambata dimineata polițiștii din cadrul Poliției mun. Suceava au fost sesizați despre faptul că pe raza loc. Zaharești, com. Stroiești, jud. Suceava, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, la data de 05.10.2018, în jurul orei 0510, un tânăr de 22 de ani, din com. Stroiești, sat. Zaharești, jud. Suceava, a condus autoturismul pe un dum comunal neclasificat de pe raza satului Zaharești, având direcția de deplasare spre DJ 209D, iar într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin șanțul din partea dreaptă a drumului public și a intrat în coliziune frontală cu capătul unui podeț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani (pasageri în autoturism), care au fost transportate la U.P.U. Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma verificărilor desfășurate de lucrătorii Secției de poliție Rurală nr. 9 Șcheia, la oproximativ o oră și 30 de minute a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana tânărului de 22 ani, din com. Stroiești, sat. Zaharești, jud. Suceava, care nu este posesor de permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin.  (1) și (4) din Codul penal, ”părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia”, faptă prev. și ped. de art. 338 alin. (1) din Codul penal, “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau al altor substanţe”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal și de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. (1) și (3) din Codul Penal, urmând a se dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava