Concert pascal
MOPAN Suceava

În așteptarea lui Moș Nicolae, cei mai cuminți bucovineni sunt invitați la Iulius Mall, pentru a se bucura de evenimentele îndrăgite. Cadouri cu patina timpului găsesc la târgul de antichități, cei mici vor crea felicitări și se vor distra alături de clovnul Bobo, iar cei care vor să aibă sărbători ritmate pot participa la demonstrațiile de dans.

Cei care vor să pună în ghetuțele persoanelor dragi cadouri aparte sunt așteptați la parterul Iulius Mall Suceava, acolo unde se vor întâlni cu numeroși colecționari din toate colțurile țării. Târgul de antichități se desfășoară de vineri până duminică, în perioada 4 – 6 decembrie 2015, iar pasionații de piese ancorate în trecut vor găsi daruri prețioase. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii sau să îi surprindă pe apropiați vor găsi o varietate de articole cu poveşti care abia aşteaptă să fie spuse: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte obiecte învăluite în mister.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona KidsLand, Iulius Mall Suceava le propune prichindeilor să îl surprindă pe Moș Nicolae cu un dar simbolic. La atelierul de creație, cei mici își vor folosi imaginația și îndemânarea pentru a crea cele mai frumoase felicitări pentru simpaticul bătrânel.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, clienții Iulius Mall primesc invitație la dans. Lecțiile ritmate se desfășoară la parterul mall-ului, iar toți cei doritori vor fi ajutați să deprindă mișcările latino. Astfel, sucevenii se pot antrena pentru petrecerile de sărbători, învățând de la specialiștii Salsa Family să danseze salsa, bachata şi merengue.

Duminică, de la ora 16.00, după ce au aflat ce le-a lăsat Moșul în ghetuțe, cei mici sunt așteptați să se distreze în compania clovnului Bobo și a prietenilor de vârsta lor. Alături de îndrăgitul personaj, copiii se vor juca, vor participa la concursuri și se vor amuza la farsele și giumbușlucurile lui Bobo. Pentru că au fost cuminți întregul an, vor fi răsplătiți cu baloane și surprize dulci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava