Festivalul International Ciprian Porumbescu

Iulius Mall Suceava îşi invită clienţii să petreacă timpul liber la cumpărături cu preţuri promoţionale şi să se bucure de evenimentele recreative organizate în următoarele zile.

Miercuri, 10 iulie 2013, de la ora 17.00, Iulius Mall Suceava se transformă în Laboratorul de Joacă. Evenimentul cu specific psihoeducaţional, aflat la a doua ediţie, le propune copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 10 ani şi părinţilor să îmbine într-un mod inedit joaca cu învăţarea. Organizatorul activității, cabinetul individual de psihologie – Psychology UniversCity Suceava, îi va ajuta pe participanţi să consolideze relaţia părinte – copil, valorificând metode și tehnici active de formare și stimulare a dezvoltării personalității, impregnate cu un puternic caracter ludic.

La Iulius Mall Suceava, activităţile distractive se ţin în lanţ pentru prichindei. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, cei mici sunt invitaţi pe ringul sălii Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00, pentru a învăţa primii paşi ritmaţi. Dansatorii profesionişti le vor oferi lecţii gratuite de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.
De vineri până duminică, 12 – 14 iulie, parterul Iulius Mall găzduieşte o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Articole unicat, lucrate cu migală, îi vor încânta pe toţi cei amatori de bijuterii, poşete, articole vestimentare sau decoraţiuni realizate manual. Micile opere de artă vor da culoare vacanţei de vară şi vor fi accesoriile ideale pentru a completa ţinutele de sezon.
Până pe 31 iulie, galeriile Iulius Mall găzduiesc expoziţia „PICT’URA!”. Pasionaţii de artă vor putea admira 20 de lucrări semnate de Claudiu Marian Lazăr Melian, realizate prin tehnici mixte.

În plus, la Iulius Mall Suceava, zilele caniculare sunt combătute cu promoţii răcoritoare. Pasionaţii de shopping au posibilitatea de a-şi îmbogăţi garderobele cu articole mult râvnite, acum la preţuri cu până la 70% mai mici. Zilnic, până pe 28 iulie, primi 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii instant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava