Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 10 aprilie, h19 – Happy Beer Day. Premii, concursuri, muzica, bere și voi! Pentru prima dată în Suceava „Câștigă în 60 de secunde”. Lasați plictiseala acasă, luați-vă prietenii: distracția, jocuri și… multă bere vă așteaptă. Responsabil pentru muzică și voie bună este Bobby Stroe. Intrare liberă.

Vineri, 11 aprilie, h21- Concert Emeric Imre. „Nebunul de alb” revine în Suceava pentru a-și încânta fanii.. Melodii arhicunoscute vor răsuna în Talcioc Cultural, săptămâna viitoare, la un concert ce se anunță a fi de excepție. Un om, o chitară și muzică de suflet. Donație artist: 15lei

Sâmbătă, 12 aprilie, h12- TEATRU DE COPII își reia activitatea artistică. Începând cu data de 1 martie în fiecare sâmbătă Talcioc Cultural vă invită la Teatru de și pentru copii. Invităm toți copilașii, alături de părinții lor la piesa de teatru „Harap Alb”. Pe durata spectacolului nu se fumează. Intrare liberă.

Sâmbătă, 12 aprilie,h14 – Darts – Cupa Ştefan cel Mare. Ediţia I Darts-ul începe să prindă cât mai mult teren şi la Suceava. În competiţie sunt aşteptaţi jucătorii de darts din Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi şi Suceava, precum şi iubitorii acestui sport.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava