• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Suceava a pregătit evenimente deosebite pentru clienţii săi. În următoarele zile, cei mici vor merge la circ, teatru de păpuşi şi ateliere de creaţie, tinerii vor alege ofertele educaţionale pe placul lor, iar amatorii de artă vor vizita un vernisaj inedit.

Vineri, 17 mai 2013, de la ora 10.00, Iulius Mall găzduieşte Târgul Ofertelor Educaţionale. Ajuns la a XIV – a ediţie, evenimentul este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava şi oferă celor interesaţi o prezentare completă a programelor de învăţământ din judeţ, momente artistice pregătite de instituţiile participante, testări psihologice şi ateliere de dezvoltare personală.

Sâmbătă, de la ora 12.00, prichindeii sunt aşteaptaţi la atelierele de creaţie organizate la KidsLand. Cei mici îşi vor demonstra aptitudinile şi imaginaţia realizând mici opere de artă, sub îndrumarea specialiştilor.

Week-end-ul continuă la Iulius Mall cu alte surprize pentru copii. Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, năzdrăvanii se vor întâlni cu personajele din spectacolul oferit de Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

Până pe 2 iunie, pasionaţii de frumos vor putea admira expoziţia „Crâmpeie de suflet”, prezentată la Iulius Mall. Vernisajul este organizat de către Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Asociaţia de Artă „Nicolae Tonitza” şi cuprinde 19 lucrări de artă plastică realizate în perioada 2009 – 2013 de Ioana Palamar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava