MOPAN Suceava

Vineri, 7 martie, ora 21:00 – Mircea VINTILĂ revine pe scena Talciocului pentru o nouă seară de colecție. Maestrul Vintilă ne-a promis o seară de neuitat, un regal muzical – cadou doamnelor de 8 martie. Bilet 15 lei.

Sâmbătă, 8 martie, ora 12.00 – Teatru de Copii își reia activitatea artistică. Începând cu data de 1 martie în fiecare sâmbătă La Fierărie Talcioc Cultural vă invită la Teatru de și pentru copii. Invităm toți copilașii, alături de părinții lor la piesa de teatru „8 MARTIE”. Pe durata spectacolului nu se fumează. Intrare liberă.

Duminică, 9 martie, ora 18:00 – Happy Beer Day. Premii, concursuri, muzica, bere și voi! Pentru prima dată în Suceava „Câștigă în 60 de secunde”. Lasați plictiseala acasă, luați-vă prietenii: distracția, jocuri și… multă bere vă așteaptă. Responsabil pentru muzică și voie bună este Bobby Stroe. Intrare liberă.

Urmează:

Sâmbătă, 15 martie, ora 21:00 – Mircea Baniciu îşi va întâlni publicul, admiratorii şi prietenii suceveni în Talcioc Cultural, unde muzicianul care ne-a încântat urechile cu o sumedenie de hituri promite un spectacol de excepţie. Bilet 40 lei.

Duminică, 16 martie, 20:00 – Teatrul se întoarce la Suceava cu piesa AMANTUL SE MĂRITĂ. Comedie de un haz nebun, rasturnari de situatii, personaje care mai de care mai ciudate, creeaza cadrul perfect pentru ca interpretarea celor sase actori sa fie cuceritoare. Bilet 20 lei

Joi, 27 martie, 20:00 – Videoproiecție concert Elton John – The Million Dollar Piano. Cinema Talcioc Cultural își începe activitatea cu un concert de excepție, Elton John – The Million Dollar Piano. Productia este filmată la Caesars Palace Las Vegas și include toate mega-hiturile pe care Elton John le-a interpretat în decursul timpului. La ora actuală sunt peste 600 de cinematografe europene care au confirmat preluarea concertului. Acesta însă va avea premiera în România joi, 27.03.2014. Elton John va interpreta la un pian Yamaha special, pe care compania l-a decorat cu 68 de ecrane LED. Bilet: 30 lei

Rezervări la 0755 222 880.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava