MOPAN Suceava

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, de la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret „Vasilache” din Botoșani va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa „Trăistuța cu povești”.
Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend a lunii octombrie, la „Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Expoziție de fotografie – Codrul Secular Slătioara

În perioada 24 – 31 octombrie 2012, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Codrul Secular Slătioara, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul.

Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul) ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii octombrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri de la orele 20.00.

Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați.

Relații la telefon 0745 99 63 56

Cumperi de 200 de lei și primești cadou 50 de lei!

În perioada 22 – 31 octombrie 2012, Galleria Suceava în parteneriat cu Penny Market și Eponge Fashion Paris vă invită să luați parte la campania promoțională „Cumperi de 200 de lei și primești cadou 50 de lei!”

Promoția este valabilă zilnic pentru primii 25 de clienți ai magazinului Penny Market situat la parterul complexului comercial și care achiziționează produse de minim 200 de lei. Aceștia vor primi cadou un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, vocher ce poate fi utilizat în magazinul Eponge Fashion Paris din același complex comercial.

Atelier de Halloween la Galleria Suceava.

În perioada 24-30 octombrie 2012, în fiecare zi începând cu ora 18.30, ne pregătim pentru marea petrecere de Halloween: sculptăm dovlecii și decorăm costumele!

Personajele din familia Addams vor judeca „Cel mai înfricoșător costum” și „Cel mai frumos dovleac”.

Elementele de recuzită (hârtie, culori, culori de apă, etc.) vor fi asigurare de Galleria Suceava, însă fiecare copil trebuie să aducă personal dovleacul sau costumul pe care-l vor pregăti pentru noaptea de la Halloween.

Campionat de Ping-Pong la Galleria Suceava

În perioada 27-28 octombrie 2012, Galleria Suceava vă invită să participați la Campionatul de Ping-Pong, campionat ce pune la bătaie premii în valoare de 2500 lei, oferite de Eponge Fashion Paris.

Înscrierile pentru amatori și profesioniști se vor efectua până pe 25 octombrie 2012, la spațiul special amenajat sau pe 27 octombrie 2012 la ora 10.00.
Detalii și informații suplimentare la telefon 0744 324

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava