Comenzi MOPAN Suceava

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, de la ora 11.30, Asociația New Talents – Spectacol pentru copii și tineret va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa „Hansel și Gretel”.

Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat!

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend a lunii decembrie, la „Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 
Expoziție de fotografie – Pietrele Doamnei / Rarău

În perioada 6 – 13 decembrie 2012, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Cheile Zugrenilor, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul.

Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul) ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

 

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii decembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri de la orele 20.00.

Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați.

Relații la telefon 0745 99 63 56

 

Moș Nicolae cu muzică și voie bună

Joi, 6 decembrie 2012, începând cu ora 14.00 Galleria Suceava vă invită de Moș Nicolae la un spectacol de muzică și voie bună susținut de elevii claselor muzicale ale Școlii de arte Ion Irimescu.

Accesul este gratuit!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava