MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit o săptămână cu evenimente magice pentru clienţii săi. Împodobit de sărbătoare, cu cele mai frumoase decoraţiuni, Iulius Mall îi invită pe suceveni să petreacă clipe de poveste în completarea sesiunilor de cumpărături. Expoziţie de pictură, inaugurare patinoar, târg handmade, petreceri inedite şi premii spectaculoase se află pe agenda evenimentelor Iulius Mall.

Miercuri, 5 decembrie 2012, Iulius Mall deschide patinoarul Ice Dream, cea mai îndrăgită destinaţie de distracţie a iernii. Arena de gheaţă este amplasată la baza turnului Iulius Mall, pe o suprafaţă de 1.000 mp, şi poate găzdui până la 200 de amatori ai sportului de sezon. Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 14.00 şi 22.00. Distracţia pe gheaţă poate fi experimentată la aceleaşi preţuri ca şi anul trecut. O oră şi jumătate de mişcare costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Închirierea patinelor costă 5 lei pentru cei mici şi 10 lei pentru adulţi.

În perioada 5 – 9 decembrie, sucevenii vor putea vizita o ediţie specială de Moş Nicolae a Târgului Handmade, la parterul Iulius Mall. Podoabe lucrate cu măiestrie, ornamente şi accesorii unicate vor fi expuse de către sucevenii care au dat frâu liber imaginaţiei. Preţioasele bijuterii lucrate manual sunt cadouri ideale de sărbători.

Prichindeii sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava, pe 6 decembrie, începând cu ora 16.00 la petrecerea de Moş Nicolae, din zona KidsLand. Năzdrăvanii se vor distra la minidiscotecă şi vor avea parte de surprize spectaculoase şi multe dulciuri.

Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans la Iulius Mall, pentru prichindei. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. Veselia ritmurilor de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot îi va încânta pe cei mici.

Week-end-ul copiilor petrecut la Iulius Mall cuprinde ateliere de creaţie tematice, organizate sâmbătă, începând cu ora 12.00, în zona KidsLand. Duminică, de la aceeaşi oră, prichindeii sunt invitaţi să facă parte din publicul unui spectacol inedit al Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

 

Până pe 31 decembrie, clienţii Iulius Mall vor putea completa sesiunile de cumpărături cu o privire asupra expoziţiei „Ştefan Danilevici, pictorul crizantemelor”. Alianţa „Pro Bucovina” şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice Bucovina prezintă 30 de lucrări în ulei realizate de septuagenarul sucevean Ştefan Danilevici. Minunatele picturi cu flori, peisaje şi natură statică pot fi admirate în galeria de la etajul Iulius Mall.

 

În luna cadourilor, clienţii Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii magice. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste 100 de lei vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. Până pe 24 decembrie, în fiecare seară, la ora 19.00, unul dintre cumpărători va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkwagen Polo.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber

Iulius Mall Suceava
Calea Unirii, nr.22
Telefon: +40 230 208700
Fax: +40 230 208709

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava