MOPAN Suceava

Încă o săptămână este dedicată culturii şi distracţiei la Iulius Mall Suceava. Expoziţii impresionante, târguri atractive şi petreceri pentru prichindei se află pe agenda evenimentelor deosebite organizate de Iulius Mall.

Ritmurile antrenante vor continua să anime după – amiezile copiilor suceveni. Cei mici pot lua lecţii de dans, în fiecare luni, miercuri şi vineri, începând cu ora 18.00, în sala Boomdance de la etajul Iulius Mall. Paşii vor purta prichindeii pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Clienţii Iulius Mall pot îmbina shoppingul cu o privire asupra expoziţiei „Bucovina – o perspectivă aeriană”. Vernisajul fotografic realizat de Ştefan Petrescu este deschis până pe 30 octombrie 2012. Suceveanul cu dublă cetăţenie, română şi germană, are în palmaresul său artistic realizări remarcabile. Prin calitatea de fotoreporter pentru „Vânătorul şi pescarul”, dar şi prin întocmirea unui album cu cele mai fierbinţi realităţi istorice surprinse ca reporter de război, în conflictul din Biafra sau la Revoluţia română din decembrie 1989, Ştefan Petrescu a imortalizat istoria în lucrări apreciate în Germania şi alte ţări occidentale.

Până pe 18 octombrie 2012, paleta evenimentelor culturale este completată de cele 20 de uleiuri pe pânză, reprezentând flori şi peisaje, expuse la Iulius Mall de pictorul Dan Nucu Nistor. Artistul este membru fondator al Cenaclului plastic „Ion Irimescu” din Rădăuţi şi membru al „Societăţii artiştilor şi amicilor artelor plastice din Bucovina”.

Între 12 şi 14 octombrie, la parterul Iulius Mall se găzduieşte Târgul de Handmade. Astfel, cei care au dat frâu liber imaginaţiei îşi pot pune îndemânarea şi munca în valoare, iar cei care apreciază lucrurile unicat îşi vor putea îmbogăţi colecţiile personale.

Duminică, Teatrul de Păpuşi „Puppet” va monta în faţa micilor spectatori o piesă surpriză, iar distracţia este continuată la minidiscoteca organizată în zona Kidsland. Întâlnirea cu mânuitorii de păpuşi se va repeta în fiecare sfârşit de săptămână, cu numeroase piese captivante.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava