MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Iulius Mall Suceava propune clienţilor săi o săptămână de shopping îmbogăţită cu evenimente frumoase.

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, năzdrăvanii se vor lăsa vrăjiţi de ritmurile samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Lecţiile în paşi de dans vor fi oferite de specialiştii Boomdance, care se vor asigura că micuţii petrec momente plăcute la Iulius Mall.

Miercuri, 3 aprilie 2013, cei mici sunt invitaţi la o seară de poveste. De la ora 18.00, librăria Cărtureşti îi invită pe ştrengari să asculte cele mai frumoase poveşti şi să se bucure de farmecul personajelor îndrăgite.

Pe 4 aprilie, Iulius Mall găzduieşte Campionatul de Fotbal pe Clase. Elevii cu abilităţi sportive din cadrul Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi a Seminarului Ortodox Liceal „Mitropolitul Dosoftei” se vor întrece în driblinguri şi goluri, în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”.

Ştrengarii sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 12.00, la KidsLand, să îşi dezvolte abilităţile practice în cadrul atelierelor de creaţie. Specialiştii vor combina talentul piticilor cu momente de bună dispoziţie creată prin cântec şi dans.

Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, Iulius Mall îi invită pe copii la spectacolul „Scufiţa Roşie”, oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava