Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovinenii vor îmbogăţi sesiunile de cumpărături cu evenimente aparte organizate în următoarele zile la Iulius Mall Suceava. Periplul prin magazine va fi completat cu târg handmade, expoziţie de grafică, seară de poveste şi multe alte activităţi pentru cei mici.

Zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate lecţiilor gratuite de dans pentru prichindei. De la ora 18.00, năzdrăvanii sunt invitaţi la Iulius Mall să se lase vrăjiţi pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Iniţierea în paşi de dans va fi oferită de profesioniştii Boomdance, care se vor asigura că atmosfera va fi antrenantă şi amuzantă.

Miercuri, 10 aprilie 2013, ştrengarii sunt aşteptaţi la o seară magică propusă de librăria Cărtureşti. De la ora 18.00, cei mici vor asculta cele mai frumoase poveşti şi se vor bucura de farmecul eroilor din basme.

În perioada 12 – 14 aprilie, sucevenii vor vizita o nouă ediţie a Târgului de Handmade, la parterul Iulius Mall. Expozanţii vor încânta clienţii cu bijuterii, decoraţiuni şi aranjamente lucrate manual, iar cei ce apreciază iscusinţa artiştilor îşi vor îmbogăţi colecţiile personale cu articole unicat.

Sfârşitul de săptămână este prilej de bucurie pentru copii. Năzdrăvanii îşi vor dezvolta abilităţile practice în cadrul atelierelor de creaţie organizate sâmbătă, de la ora 12.00, la KidsLand. Prichindeii vor făuri mici opere de artă sub îndrumarea speciliştilor, însă nici buna dispoziţie nu va fi uitată.

Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, Iulius Mall a pregătit pentru cei mici un spectacol amuzant. Personajele vor prinde viaţă prin iscusinţa artiştilor din cadrul Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

Până pe 31 mai, la Iulius Mall va fi prezentată retrospectiva Salonului Naţional de Grafică „Omul şi Pădurea”. Expoziţia cuprinde afişe şi caricaturi ale graficienilor suceveni şi din alte judeţe ale ţării, reprezentând eşantioane artistice din colecţia Direcţiei Silvice Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava