• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vacanţa de vară continuă la Iulius Mall Suceava cu evenimente recreative. Cumpărăturile din noile colecţii ale brand-urilor preferate vor fi completate cu ateliere de creaţie, lecţii de dans, o competiţie de darts şi o expoziţie de artă.

Cei mici merită să petreacă ultimele zile dinaintea începerii noului an şcolar distrându-se la „Atelierul de Vacanţă”. Până pe 12 septembrie 2013, în fiecare zi de joi, de la ora 18.30, Librăria Cărtureşti îi invită pe copii să înveţe lucruri noi, prin joacă. Ştrengarii vor petrece clipe minunate alături de prieteni, vor asculta poveşti şi îşi vor dezvolta abilităţile creative. Activităţile sunt destinate copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani, cărora le oferă cele mai plăcute şi utile moduri de a petrece timpul liber.

Tot pentru prichindei, zilele de luni, miercuri şi vineri petrecute la Iulius Mall sunt în paşi de dans. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

Sâmbătă, 31 august, cei mai iscusiţi jurnalişti suceveni la aruncarea săgeţilor vor participa la o competiţie găzduită de Strikers Bowling Club, din Iulius Mall Suceava. Cupa Presei la Darts este un eveniment organizat de Asociaţia Sportivă Răzeşii Darts Club Suceava, care are scopul de a promova darts-ul la nivel local şi naţional. Manifestarea va da startul sezonului competiţional 2013 – 2014 al Federaţiei de Darts din România. În deschiderea evenimentul vor fi premiaţi câştigătorii Ligii de Darts din sezonul anterior, iar membrii clubului vor susţine meciuri demonstrative.

Până la sfârşitul lunii august, publicul iubitor de frumos va putea admira, în galeriile Iulius Mall, 32 de lucrări de pictură şi grafică semnate de artistul sucevean Adrian Ştefan Smîntancă. Temele abordate în cadrul expoziţiei intitulate sugestiv „Lumină şi sunet” sunt peisajul, portretul, natura statică, precum şi domeniul abstract.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava