MOPAN Suceava

Transart, producător de softwarepentru afaceri din România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3.2 milioane euro, 76 clienți noi și peste 1300 clienți activi. Transart continuă să fie lider în România pe SFA (Sales Force Automation) și Retail Execution – cu aplicația mobilă HERMES, și principalul furnizor de aplicații software (ERP + SFA + WMS + BI) pentru companiile cu activitate de distribuție.

2017 a fost un an de creștere și consolidare pentru Transart, cu noi implementări ERP de referință la clienți care desfășoară activități de distribuție, comerț și producție. Pe divizia SFA & Retail Execution, în care tradițional clienții noștri veneau din FMCG și Farma, anul 2017 a consfințit diversificarea pieței țintă, mai multe proiecte majore venind pe segmentul tehnic – producători și importatori de materiale de construcții și pentru instalații.”  a declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart.

Dintre clienții noi amintim: Intex, Punctual Comimpex, M.Tabac, Melinda-Impex Instal, Farel Impex, Redis C.O., Farmexpert DCI, Novaservis Ferro Group, E-TWOW Electric Mobility, Arhiepiscopia Vadului Feleacului și Clujului, Relu & Cris, Inno Robotics, Crainicul, Azitrend Distribution SRL, Orthoprofile, Esprit Group, Gebo Tools, Baroque Books & Arts, Brand Computers, Ecomas Energosystem, Ecovital Kosmetik, Libra Office IND, Pani-Enterprise, Porchino, Romtank, Star Met, Zass România.

Pe de altă parte, consolidarea a venit dinspre portofoliul de clienți existenți pe fondul unei adopții sporite a soluțiilor proprii de business intelligence (BI Adviser) și WMS (Warehouse Manager), dar și ca urmare a multiplelor extinderi ale sistemelor operaționale cu module de tip Notificări/EDI, Salarizare, Centre de Cost, Retail sau de Producție. În ce privește HERMES, consolidarea înseamnă pe lângă portarea pe iOS,  îmbunătățirea stabilității și optimizarea aplicației pe noile versiuni de Android care rulează pe terminale performante.” – a mai completat dl. Marius IURIAN.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava