• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Transart, producător de softwarepentru afaceri din România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3.2 milioane euro, 76 clienți noi și peste 1300 clienți activi. Transart continuă să fie lider în România pe SFA (Sales Force Automation) și Retail Execution – cu aplicația mobilă HERMES, și principalul furnizor de aplicații software (ERP + SFA + WMS + BI) pentru companiile cu activitate de distribuție.

2017 a fost un an de creștere și consolidare pentru Transart, cu noi implementări ERP de referință la clienți care desfășoară activități de distribuție, comerț și producție. Pe divizia SFA & Retail Execution, în care tradițional clienții noștri veneau din FMCG și Farma, anul 2017 a consfințit diversificarea pieței țintă, mai multe proiecte majore venind pe segmentul tehnic – producători și importatori de materiale de construcții și pentru instalații.”  a declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart.

Dintre clienții noi amintim: Intex, Punctual Comimpex, M.Tabac, Melinda-Impex Instal, Farel Impex, Redis C.O., Farmexpert DCI, Novaservis Ferro Group, E-TWOW Electric Mobility, Arhiepiscopia Vadului Feleacului și Clujului, Relu & Cris, Inno Robotics, Crainicul, Azitrend Distribution SRL, Orthoprofile, Esprit Group, Gebo Tools, Baroque Books & Arts, Brand Computers, Ecomas Energosystem, Ecovital Kosmetik, Libra Office IND, Pani-Enterprise, Porchino, Romtank, Star Met, Zass România.

Pe de altă parte, consolidarea a venit dinspre portofoliul de clienți existenți pe fondul unei adopții sporite a soluțiilor proprii de business intelligence (BI Adviser) și WMS (Warehouse Manager), dar și ca urmare a multiplelor extinderi ale sistemelor operaționale cu module de tip Notificări/EDI, Salarizare, Centre de Cost, Retail sau de Producție. În ce privește HERMES, consolidarea înseamnă pe lângă portarea pe iOS,  îmbunătățirea stabilității și optimizarea aplicației pe noile versiuni de Android care rulează pe terminale performante.” – a mai completat dl. Marius IURIAN.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava