MOPAN Suceava

Adrian Gabriel Florescu, absolventul Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, care a luat bacul cu 10 pe linie, a fost premiat de şeful Statului Major al Forţelor Terestre. Adrian, dar și ceilalți 7 elevi suceveni cu medii similare vor primi premii în bani de la Consiliul Județean Suceava, dar și de la Guvernul României.

Elevul plutonier adjutant absolvent Florescu Adrian-Gabriel de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a fost premiat de către şeful Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior dr. Dumitru Scarlat, pentru rezultatul deosebit obţinut la examenul de bacalaureat. Adrian a promovat examenul maturităţii cu media 10. „Felicitări şi mult succes la examenul de admitere la Institutul Medico-Militar!- se arată pe pagina de facebook forțele terestre române.

Adrian Gabriel Florescu este unul dintre cei opt elevi suceveni care au luat bacul cu media 10. El și Maria Iuliana Levinschi, de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, Magda Mădălina Olaru și Alexandra Ionela Andriciuc, ambele de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava, Daniel Ciobanu – Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, Adina Luisa Lavric – Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Andreea Nistor – Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, şi Mihai Prelipcean – Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava vor fi premiați atît de Consilul Județean Suceava, cît și de Guvernul României. Cei 104 elevi din țară care au luat examenul de bacalaureat cu media 10, ca şi cei 225 de absolvenţi de gimnaziu notaţi identic la Evaluarea Naţională vor primi câte un premiu în bani, a anunțat Guvernul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava