Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultima olimpiadă națională din acest an școlar aduce Colegiului Tehnic C.F. « Unirea » încă patru premii, certificându-i o dată în plus performața și excelența în cadrul competițiilor de nivel superior. Echipa de debate a școlii noastre coordonată de doamna profesor Daniela Orășanu a obținut Locul III după ce a învins echipa Colegiului Național « Emil Racoviță », în finala mică. În clasamentul individual toți cei trei elevi de clasa a IX-a s-au clasat în top 10 speakers: Alexandru Diaconu – Locul II (cu 70,17 puncte din 71 maxim), Cosmin Matei – Locul III și Olivia Curuț – Mențiune.

Faza județeană a olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat” a fost organizată de Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași în data de 18 mai 2019. In cadrul competiției s-au înscris 12 echipaje din opt unități de învățământ preuniversitar.

„Tinerii dezbat” este o olimpiadă națională care promovează valorile culturale și etice fundamentale, spiritul de fair-play, competitivitatea și comunicarea interpersonală și contribuie la formarea, dezvoltarea și exersarea competențelor de gândire critică și de comunicare rațională în spațiul public, precum și la formarea și dezvoltarea atitudinilor social-civice democratice, necesare tinerei generații pentru participarea activă la viața socială.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava