Comenzi MOPAN Suceava

Este cântăreață, femeie de afaceri, mama unui băiețel de doi ani și soția lui Ștefan Bănică Jr. Iar de săptămâna viitoare, în „CV-ul” ei va mai adăuga și un job nou în televiziune. Click! a aflat în exclusivitate că Lavinia Pîrva a fost cooptată în echipa de la „Vorbește Lumea” (PRO TV), unde va avea o rubrică de parenting.

Echipa emisiunii „Vorbește Lumea”, prezentată de Lora și Cove, se îmbogățește cu încă o vedetă. După Cristina Cioran, care prezintă miercurea rubrica de Revista Presei, cântăreața Anna Lesko, cea care gătește tot felul de rețete spectaculoase în fiecare marți și joi, și cântăreața Francisca, responsabilă de Meteo, Lavinia Pîrva își aduce și ea contribuția cu o rubrică utilă pentru părinți. O dată pe săptămână, probabil joia, va dezbate subiecte de interes pentru mămici atât din studio, cât și din diverse locații, specifice temelor discutate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lavinia-pirva-s-angajat-televiziune-va-avea-o-rubrica-de-parenting-la-vorbeste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava