• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ieri, jandarmii montani de la posturile din Frasin, Gura Humorului și Cîmpulung, au efectuat alături de jandarmi de la Detașamentul de Intervenție Suceava un exercițiu de salvare-evacuare a persoanelor blocate în telescaunul instalat pe pârtia Șoimul. Inspectoratul Județean de Jandarmi a transmis că echipele implicate în intervenție au fost formate din cîte 5 salvatori.

Fiecare echipă a avut responsabilități diferite. Astfel, jandarmii montani au acționat de pe piloni, de unde s-au lansat spre telescaun. Salvatorii au montat un dispozitiv pentru persoanele blocate în mijlocul de transport pe cablu, după care acestea au fost coborâte, pe rând. Apoi, persoanele salvate au fost preluate de membrii echipei din partea de jos a telescaunului, care le-au direcționat spre o zonă sigură.

În cazul unor accidente, victimele sînt coborîte cu targa pînă la zona de unde pot fi preluate de o ambulanță. Jandarmeria Suceava a menționat că pentru ca echipele de salvare-evacuare să intervină rapid și eficient, la nivelul Inspectoratului au loc periodic astfel de exerciții. Pregătirea jandarmilor în domeniul montan se desfășoară la Centrul de Perfecționare din Sinaia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava