Comenzi MOPAN Suceava

Ieri, jandarmii montani de la posturile din Frasin, Gura Humorului și Cîmpulung, au efectuat alături de jandarmi de la Detașamentul de Intervenție Suceava un exercițiu de salvare-evacuare a persoanelor blocate în telescaunul instalat pe pârtia Șoimul. Inspectoratul Județean de Jandarmi a transmis că echipele implicate în intervenție au fost formate din cîte 5 salvatori.

Fiecare echipă a avut responsabilități diferite. Astfel, jandarmii montani au acționat de pe piloni, de unde s-au lansat spre telescaun. Salvatorii au montat un dispozitiv pentru persoanele blocate în mijlocul de transport pe cablu, după care acestea au fost coborâte, pe rând. Apoi, persoanele salvate au fost preluate de membrii echipei din partea de jos a telescaunului, care le-au direcționat spre o zonă sigură.

În cazul unor accidente, victimele sînt coborîte cu targa pînă la zona de unde pot fi preluate de o ambulanță. Jandarmeria Suceava a menționat că pentru ca echipele de salvare-evacuare să intervină rapid și eficient, la nivelul Inspectoratului au loc periodic astfel de exerciții. Pregătirea jandarmilor în domeniul montan se desfășoară la Centrul de Perfecționare din Sinaia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava