Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucian Ionescu este din Bucuresti, nascut in 1964, casatorit si tatal unei fetite de 12 ani. In adolescenta, a practicat caiacul de performanta doi ani, fara a obtine performante notabile, alegandu-se cu pasiunea pentru acest tip de ambarcatiuni.

A participat cu caiacul la Turneul International Dunarea-2008. Expeditiile singuratice, il atrag mai mult.
Si-a proiectat un caiac cu programul „kayakfoundry” si l-a construit prin metoda strip-planked. Caiacul lui este lung de 5,80 m si lat de 58 cm. L-a executat in decursul a trei ani de lucru cu multa migala, acordand mare atentie detaliului si finisajelor. A consumat la slefuit (manual), aproximativ 100 metri liniari de smirglu !
Cu acest caiac a castigat prima „Regatta pentru Caiace de Agrement”, organizata la Herastrau de CSS6 Bucuresti, unde antrenor si animator este inimosul Prof. Bogdan Buciu.

Marti 7 Mai 2013, si-a pus caiacul pe apele Dunarii, pentru a pleca solitar intr-o expeditie spre Marea Neagra-Bosfor- Marmaris-Marea Egee- Marea Adriatica, urmand un parcurs costier pe langa tarmurile tarilor: Romania-Bulgaria-Turcia-Grecia-Albania-Croatia si Italia…Ca punct final propus ar fi Venetia, in luna Decembrie. Bineinteles, daca timpul scurs, sanatatea ( indeosebi cea psihica), resursele materiale si starea vremii, ar permite.

Pe Facebook, puteti sa comunicati cu Lucian zilnic la adresa :

https://www.facebook.com/FromGiurgiutoVenice

Are un panou solar mare, baterie de 12 V si 7 A , tableta cu conexiune la internet, si multe gadgeturi ce-i sunt utile. (are instalata inclusiv o mica pompa electrica, pentru eliminat apa din kayak, in caz ca ar avea necazuri, in pasajele de pe Mare.
Pentru contact telefonic, puteti folosi :
Lucian Ionescu – 0729 582 426

Raspunde bucurandu-se ca un copil in special cand apasati pe butonul „Imi place” si postati un mesaj de incurajare pe pagina de Facebook a expeditiei.

O harta a acesteia o puteti gasi si pe site-ul oficial al TID:
http://tidromania.ro/2013/05/08/cu-caiacul-de-la-giurgiu-la-venetia-in-7-luni/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava