Concert pascal
MOPAN Suceava

Moldovenii de la Carla’s Dreams au vorbit pentru prima dată despre concertul întrerupt săptămâna trecută la Târgovişte. Solistul a plecat din faţa spectatorilor după ce un tânăr a aruncat cu bani în el ca la petrecerile cu manele, fiind lezat de atitudinea acestuia. Invitat la radio 21, artistul a făcut mărturisiri pe marginea acestui subiect, potrivit click.ro.

Trupa Carla’s Dreams a fost invitată marţi, la Dimineaţa-n Mare Fel pentru a cânta live noul single, „Imperfect”. Înainte de asta, Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au întrebat pe solist despre concertul din Târgovişte care a fost oprit din cauza unui bărbat care a aruncat cu bani spre artişti. Solistul trupei a ţinut să precizeze că nu a fost nimic grav, ci doar o problemă de organizare şi de securitate. Ei nu au pretenţii de la public ca acesta să se comporte într-un anumit mod, iar, în unele situaţii, aruncatul cu bani este o chestie frumoasă. Dar există o limită, pe care acel bărbat a încălcat-o. Pentru a destinde puţin atmosfera, echipa de la Dimineaţa-n Mare Fel a aruncat cu felicitări în solistul Carla’s Dreams, toate inscripţionate pe bancnote special realizate, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/explicatia-solistului-de-la-carlas-dreams-dupa-ce-plecat-de-pe-scena-la-targoviste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava