Concert pascal
MOPAN Suceava

Explozie de bucurie la sediul PNL Suceava după anunțarea primelor exit poll-uri din primul tur al alegerilor prezidențiale. În această seară, la sediul PNL Suceava se aflau liderul județean Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, deputatul PNL Ioan Balan, viceprimarul Lucian Harșovschi, precum și numeroși liberali. Primele rezultate au fost întâmpinate de Gheorghe Flutur cu „PNL – Victorie!” , după care toți cei prezenți au ascultat discursul președintelui României Klaus Iohannis după anunțarea primelor rezultate ale exit poll-urilor.
După acest discurs, Gheorghe Flutur a spus că aceste rezultate arată o victorie pentru România și pentru Klaus Ioahhanis.

„Așa cum citesc eu rezultatele acestor exit poll-uri, mare victorie pentru Klaus Iohannis. Peste 40, chiar 42 – 43%, cu ce va veni din Diaspora. Am început săptămâna luni foarte bine când a trecut Guvernul liberal. O închidem astăzi, duminică, foarte bine, cu candidatul pe locul 1. Klaus Iohannis are mai mult decât Barna și Dăncilă la un loc. Uitați-vă bine și vedeți că și din exit poll-urile zgârcite Klaus Iohannis are mai mult decât Dăncilă și Barna la un loc. De la europarlamentare, haideți să ne uităm. Candidatul PNL, partid care făcea 27%, face acum 42%. PSD cu Viorica Dăncilă, de la 23 – 24% se duce la 22%. Și USR scade de la 24% la 16%. Asta înseamnă că un singur partid și candidatul lui, de departe sunt câștigătorii neți ai acestor alegeri. Nu ne culcăm pe o ureche. Vreai să vă spun că o comparație dintre 2019 și 2014 arată că acum Klaus Iohannis are mult mai multe voturi, de la prima strigare”, a spus Gheorghe Flutur. El a declarat că se așteaptă la surprize plăcute în județul Suceava, respectiv obținerea a peste 51% din voturi pentru Klaus Iohannis. „Am să vă spun de ce. M-am uitat la localitățile mari conduse de primari PSD. Rădăuți are o prezență sub media pe județ, Vicovu de Sus are 33%, sub media pe județ. Cajvana are 20 și ceva la sută iar Frasin sub medie. Sunt orașe sau localități cu populație multă. Știu că s-au mobilizat foarte bine ai noștri și electoratul care să voteze Klaus Iohannis. Dar aș vrea să mă bucur și să ne bucurăm la urmă. Deocamdată vreau să felicit echipa minunată liberală de aici de la Suceava. Să le mulțumesc foarte mult și lui Ioan Balan și lui Ion Lungu, Lucian Harșovschi și tuturor colegilor. Nu a fost ușor”, a precizat Flutur.
El a declarat că din primele rezultate se poate observa că toți candidații de dreapta, din primul tur, au câștigat 2/3 din voturi. „Primele calcule arată că acești candidați de dreapta au câștigat două treimi din voturi. Dacă adunați voturile de la Klaus Iohannis, cu Barna, Paleologu, ce mai este, plus Diaspora, de unde în mare parte vor veni tot către dreapta, se poate vedea că un președinte în România are un culoar de 2/3 de voturi. Asta înseamnă enorm de mult și asta înseamnă autostradă pentru Moldova și Suceava”, a declarat liderul PNL Suceava.
În același timp, Ion Lungu a declarat că se așteaptă la rezultate bune și în municipiul Suceava. „Mai avem de trecut un tur 2. Vom face din nou campanie pentru domnul președinte, vom vedea exact ce strategii se stabilesc la nivel național și avem toată convingerea că domnul Iohannis va fi din nou președinte”, a spus Lungu.
De asemenea, deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan a spus că este o bucurie extraordinară rezultatul obținut de Klaus Iohannis în primul tur. „Fac parte dintr-un partid politic care a cam tot avut președinte. Mă bucur în seara aceasta și mă bucură rezultatele văzute la exit poll. Cu siguranță lucrurile vor sta mai bine în realitate decât le avem acum. Lucrul acesta mă face să fiu bucuros chiar de două ori. Vorbim de județul Suceava, unde Gheorghe Flutur și-a făcut treaba în acești ani, unde împreună cu președintele Iohannis au fost de mai multe ori aici, au stat de vorbă cu oamenii, au aflat despre nevoile și problemele lor și rezultatul îl avem acum. Nu ar trebui să mire pe nimeni un rezultat de peste 50% pentru Klaus Iohannis. Și pentru asta îi felicit pe toți, dar în primul rând pe președintele Gheorghe Flutur”, a declarat Ioan Balan.

Explozie de bucurie la PNL Suceava după primele exit poll-urile de la alegerile prezidentiale

Gepostet von Suceava News Online am Sonntag, 10. November 2019

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava