MOPAN Suceava

Muzeul Național al Bucovinei găzduiește în perioada 31 iulie – 31 august 2022, la Muzeul de lstorie, expoziția intitulată „Arta și Artefacte”” , realizată în cadrul proiectului cultural Artă și artefacte, ediția a V-a. Vor fi expuse publicului peste 150 de piese, create de cei 61 de copiii inițiați în tainele arheologiei în cadrul Atelierului de arheologie experimentală Artă și Artefacte , creații inspirate după artefactele cucuteniene, păstrate în colecția de arheologie a Muzeului Național al Bucovinei.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 31 august 2022, la ora 17:00.

Copii, părinți, bunici și public interesat, vă așteptam, cu drag, să cunoașteți a cincea noastră generație de „arheologi juniori” și creatiile lor. Cu această ocazie, organizatorii vor acorda tuturor participanților la Atelierele de arheologie experimentală, diplome de „arheolog junior”.

Până atunci, Muzeul de Istorie vă așteaptă să-i treceți pragul, între orele 10:00 și 18:00, pentru a vizita expoziția. Intrarea este liberă.

Pentru mai multe informații ne puteti contacta la tel: 0230/216439, interior 114, e-mail: proiecte.finantare@muzeulbucovinei.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava