• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un amplu articol despre experiența fotografului german Oliver Mark a fost publicat în ziarul săptămânal Die Zeit din Germania. În articol, Oliver Mark povestește despre experiența trăită la Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob din Corlățeni din Pojorâta, despre viața călugărilor, dar și despre proiectul pe care l-a realizat cu Muzeul Bucovinei în urma căruia a realizat expoziția „Bucovina, mănăstirile trăiesc”. Trebuie spus că expoziția artistului fotograf german Oliver Mark și-a început deja turneul european, prima oprire fiind la Muzeul Național din capitala Liechtensteinului, Vaduz. Expoziția cuprinde 30 de fotografii realizate de Oliver Mark la Mănăstirea Moldovița și la Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob din Corlățeni-Pojorîta. Vernisajul de la Vaduz a avut loc în prezența ambasadorului României în Elveția, Vlad Vasiliu. La deschidere au mai participat directorul Muzeului din Liechtenstein, Rainer Vollkommer, directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, directorul Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, din Fălticeni, preotul Teodor Brădățanu, preotul Iachint de la Mănăstirea Corlățeni și autorul.


În timpul vernisajului a fost lansat și catalogul cu lucrările realizate de Oliver Mark, în perioada cît a stat la cele două mănăstiri, respectiv între 28 aprilie și 10 mai 2018. Expoziția va rămâne la Vaduz pînă pe 2 iunie, iar în iunie va ajunge la Berlin. Prima dată, expoziția „Bucovina, mănăstirile trăiesc” a fost vernisată la Muzeul de Istorie din Suceava, în noiembrie 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava