MOPAN Suceava

Anul acesta, de ”Ziua Copilului”, v-am pregătit o experiență memorabilă! Vă așteptăm în ParkLake, în perioada 25 mai – 8 iunie la Expoziția Universarium, o adevărată incursiune într-o lume magică, de poveste, pentru copiii cu vârsta peste 6 ani.

Două săptămâni unice în ParkLake

Chiar înainte să spunem la revedere primăverii, ParkLake vă invită să luați parte la o expoziție de interacțiune digitală, pentru copii, care vine ca o alternativă la spațiile convenționale de joacă. Prin  tehnologia interactivă destinată celor mici, ParkLake își propune să le deschidă un univers în care pot experimenta aventuri palpitante și educative în același timp.

Dezvoltat de Emil Drăgan, realizatorul conceptului si al instalațiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, care oferă experiențe unice în România și Europa, îmbinând cultura cu tehnologia și tradiția cu modernitatea.

În cadrul expoziției, micii vizitatori vor avea ocazia să interacționeze cu cea mai nouă tehnologie, care aduce împreună realitatea augmentată, realitatea virtuală, senzori diverși, holograme interactive, precum și personaje și povești din lumi imaginare.

Instalațiile interactive vor purta copiii în universuri magice, oferindu-le în același timp o experiență educațională. Cei mici vor avea parte de o incursiune cultural holografică, se vor transpune în lumea lui Aladdin printr-un oraș arab, vor cânta la instrumente virtuale și vor avea parte și de multe alte suprize.

Vă așteptăm la etajul 1, în zona magazinelor pentru copii, între 14:00 – 21:00, de luni până vineri, iar în weekend, între 12:00 – 21:00. Și nu uitați, pe 25 mai, la ora 19:00 are loc vernisajul Expoziției Universarium!

Intrarea este liberă!

Expoziția Universarium va fi o experiență captivantă atât pentru micii vizitatori ai centrului comercial ParkLake Shopping Center, cât și pentru adulții care îi însoțesc. Bucurați-vă în familie de un moment memorabil printr-o expoziție multisenzorială care celebrează curiozități nebănuite ale tehnologiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava