Comenzi MOPAN Suceava

Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava – filială teritorială a Asociaţiei Chinologice Române, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează în perioada 31 martie – 01 aprilie 2012,  un important eveniment chinologic.
Pentru prima dată la Suceava, se vor desfăşura în două zile succesive, două expoziţii chinologice naţionale care permit acordarea dreptului de montă pentru câinii de rasă, în urma a două arbitraje diferite.

Dreptul de montă pentru câinii de rasă facilitează obţinerea certificatelor de origine ale descendenţilor (puilor) şi înregistrarea în circuitul chinologic naţional, unica opţiune responsabilă şi durabilă pentru reducerea numărului de câini metişi şi fără stăpân.

Înscrierea candidaţilor se poate face în perioada 22 februarie – 23 martie doar on-line pe site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava. Pentru înscrieri până pe data de 11 martie 2012 participanţii beneficiază de o reducere a taxei în funcţie de numărul exemplarelor înscrise în concurs precum şi zilele de participare.
Pentru detalii privind înscrierea, consultaţi site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava, secţiunea CAC 2012 Cupa Bucovina www.achsuceava.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava