• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ordinul Voluntarilor organizeaza in perioada 30-31 martie 2013 un eveniment caritabil – Expoziție de carte şi handmade “O carte, o speranță” .
Proiectul constă în organizarea în incinta IULIUS MALL Suceava a unei expoziţii de carte şi obiecte handmade, cu vânzare. Proiectul se va desfăşura cu ajutorul cadrelor didactice din cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Administratie Publica, Univ Stefan cel Mare din Suceava care vor dori să ofere spre vânzare cărți ale căror autori sunt din domeniul ştiințelor economice, drept, administrație publică, merceologie, limbi străine, informatică etc. şi al studenţilor care vor oferi spre vânzare obiecte confecţionate de ei.

Principalele obiective ale acestui proiect sunt:

– sprijinirea familiei Chelariu Mihai, din satul Cucoreni, com. Mihai Eminescu, jud. Botoșani. Tatăl este invalid, având brațul stâng amputat, iar brațul drept cu multiple deficiențe funcționale, fiind diagnosticat cu handicap grav permanent. În întreținerea tatălui se află o fetiță de 12 ani și un nou-născut care nu a împlinit vârsta de 1 an, precum și soția sa, Maria Florea, care este casnică.

– susținerea familiei Cherar Ilie-Eugen, din satul Humoreni, com. Comănești, jud. Suceava, formată din 7 persoane (dintre care 5 sunt copii), căreia anul trecut i-a ars locuința, rămânând fără adăpost.

– promovarea ofertei educaționale a Facultăţii de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității ”Ştefan cel Mare” din Suceava.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava