MOPAN Suceava

Clinica stomatologică brașoveană Dental Elite găzduiește, începând cu luna octombrie 2018, la sediul din str. Strada Mihai Viteazul 22, lucrările unor tineri și talentați artiști brașoveni. Expoziția cuprinde peste 25 de lucrări și este deschisă publicului de Luni până Vineri, între orele 09.00 și 21.00 și Sâmbătă, în intervalul 09.00 – 15.00.

”Atmosfera din clinica noastră este mai caldă, mai colorată, mai veselă, de când găzduim cu multă mândrie și bucurie aceste lucrări.

Este un mod în plus de a fi implicați în viața comunității locale, de a aduce mai aproape de noi un strop din creativitatea, unicitatea si energia acestui minunat oraș dar si de a contribui la starea de bine a pacienților noștri, fie ca sunt iubitori de arta sau nu.” a declarat dr. Alexandru Ciucu, medic stomatolog.

Clinica Dental Elite își propune un mod integrativ de îngrijire a pacientului abordându-l atât din punct de vedere medical, cât și din punct de vedere emoțional. În acest context, deschiderea către artă este una firească, menită să aducă o stare de bine și calm.

Inaugurată la Brașov în Iulie 2018, Dental Elite oferă echipamente medicale de ultimă generație, echipă de medici profesioniști, cu experiență atât în țară cât și în străinătate, servicii stomatologice de top într-un cadru modern, elegant și plăcut, precum și o preocupare deosebită pentru terapia durerii și tratamentele nedureroase.

Elementul de excepție care vine să completeze aceste aspecte este abordarea pacientului anxios în echipă multidisciplinară medic stomatolog – psihoterapeut, atunci când este necesar sau când pacientul solicită acest lucru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava