Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 650 de vehicule istorice vor fi expuse în parcarea „Iulius Mall” Suceava. Acest lucru se va întîmpla sîmbătă, 11 octombrie, între orele 10.00 şi 14.00, la „Retro Parada Toamnei”. Expoziţia are ca organizator „Retromobil Club România”.

Trebuie spus că evenimentul va avea loc în 23 de orase. În 20 dintre acestea expoziţia este programat sambata 11 octombrie exceptie facand Craiova şi Odorheiu Secuiesc unde evenimentul va avea loc pe12 OCT, Iasi 18 OCT) si Targu Mures 10/11 OCT. Organizatorii au ajunţat că prezenţa celor peste 650 de vehicule istorice rerpezintă un record de participare. La Bucuresti expozitia este organizata intr-o noua locatie, Parcul Lumea Copiilor, cu sprijinul Primariei Sector 4. La Timisioara evenimentul va avea si in acest an un caracter international fiind invitati colectionari din Serbia si Ungaria.

La Targu Mures expozitia se va desfasura pe durata a doua zile in cea de-a treia fiind programat  un raliu de regularitate cu finish-ul la Odorheiu Secuiesc. La Ploiesti si Craiova vor putea fi admirate si camioane. Iesenii au amanat evenimentul cu o saptamana pentru a evita suprapunerea cu ceremoniile ocazionate de sărbătoarea Sf. Paraschieva. La Sibiu evenimentul este inclus in Sibiu Rally Challenge. Evenimentul va fi organizat in premiera in orasele Bacau, Caciulata, Odorheiu Secuiesc si Vaslui.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava