MOPAN Suceava

Primăvara aceasta, între 9 şi 13 martie, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi,  organizează o caravană de prezentare a programelor de studii în 10 oraşe din Moldova.

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a din 43 de licee din Moldova vor lua parte la proiectul de prezentare a programelor de studiu.  Anul acesta, Caravana Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor va ajunge în Suceava, Botoşani, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Roman, Paşcani, Bârlad şi Fălticeni.

În această ediţie, studenţi însoţiţi de profesori ai facultății vor susţine prezentări în fața elevilor, cu informaţii despre: sistemul de admitere în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările pentru care pot opta, oportunităţile de voluntariat din cadrul campusului și posibilitățile de angajare.

Proiectul îşi propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor de liceu o perspectivă realistă asupra mediului academic economic.

În Suceava, Caravana FEAA va ajunge pe 9 martie la liceele: Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul Naţional „ŞTEFAN CEL MARE” , Colegiul Naţional „PETRU RAREŞ” , Colegiul Naţional „SPIRU HARET”.

Pentru mai multe detalii despre traseul Caravei puteţi urmări pagina oficială de facebook FEAA – Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi vine în liceele din Suceava!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava