Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a salutat finalizarea modernizării DN 18, ținând în același timp să facă o serie de precizări cu privire la modul în care s-a realizat această investiție. Angelica Fădor a amintit că luni a avut loc recepția finală pentru acest drum, chiar dacă unii vorbesc că e finalizat de un an. „Pentru corecta informare a opiniei publice, acest drum a fost licitat și adjudecat în anul 2012 în timpul Guvernului Emil Boc.

Timp de șapte ani nu s-a făcut mai nimic pe acest drum, iar cei care au fost nevoiți să circule pe acolo încă își aduc aminte cum își stricau mașinile prin gropi. Ulterior s-au reluat lucrările pe întregul drum, dar în zona administrată de județul Maramureș tronsoanele au fost recepționate anterior celor de pe raza județului Suceava unde lucrările au mers destul de greu”, a declarat deputatul liberal. Angelica Fădor a precizat că nu pot să nu amintească faptul că fostul prim-ministru PSD Viorica Dăncilă a lăsat fără finanțare lucrările de modernizare la acest drum, care trebuiau să fie finalizate în anul 2018, motiv pentru care abia acum s-a realizat recepția finală. Fădor a spus că numai în luna decembrie a anului trecut Guvernul Ludovic Orban a plătit aproape un milion de euro, sume restante către constructor și a cerut finalizarea lucrărilor. „La recepția finală, președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a atras atenția că e nevoie de realizarea de trotuare aferente acestui drum pe raza comunei Ciocănești subliniind că acestea sunt necesare pentru creșterea siguranței circulației în zonă.

Așadar, nu cred că e nimeni în măsură să ne spună la ce recepție de lucrări să participăm sau nu, cu atât mai mult cu cât inițiativa modernizării acestui drum, proiectarea și finalizarea lucrărilor aparțin guvernărilor liberale. Important este să se știe cine sunt cei care au blocat acest proiect și care trebuie căutați în zona guvernelor PSD”, a precizat deputatul PNL de Suceava. Angelica Fădor a subliniat faptul că pentru zona Dornelor și pentru județul Suceava acest drum este un mare câștig chiar dacă a fost finalizat cu șapte ani mai târziu decât fusese stabilit inițial.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava